Vunk in Orasul Minunilor - Sala Polivalenta

Sala Polivalenta, București
Calea Piscului, nr. 10
vineri, 3 octombrie '14

Ti-aduci aminte cum, anul trecut cand ai plecat de la concertul nostru de la Sala Polivalenta, spuneai ca a fost cel mai frumos concert romanesc la care ai fost, vreodata?

Si mai tii minte cand bratarile luminoase de la mainile oamenilor care au fost cu tine la concert erau, inca, aprinse, colorand noaptea si dupa terminarea concertului? Si au ramas asa inca o zi, doua sau trei….?

A fost de neuitat cum am oprit timpul in loc pentru 1 minut si am gasit impreuna formula fericirii!

Noi tinem minte fiecare minut si fiecare zambet pe care l-am vazut atunci. Iar anul acesta, tot la Sala Polivalenta si tot pe 3 octombrie, va fi si mai spectaculos si mai emotionant decat anul trecut.

Vei gasi o lume noua, secreta si fascinant de frumoasa. O sa vezi ca ti-era dor de ea, desi nu stiai ca exista.

Iti promitem ca vei ramane fara cuvinte…Dar vei avea ochii plini de bucurie.

Va fi odata ca niciodata. O singura data.
3 octombrie, Sala Polivalenta.

VUNK.
https://www.youtube.com/watch?v=TlHgi1FDC18

 
Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 
Pentru acest eveniment organizatorul pune la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati. Pentru a intra in posesia acestor bilete, va rugam sa trimiteti mail la adresa loredana@vunk.ro.