TROOPER - 20 DE ANI

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 25 aprilie '15
În data de 25 de aprilie, Trooper vor sărbători 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București. Mai multe detalii
Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult 600.000 de oameni în peste 800 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesanke, Europe, Manowar, Nazareth, WASP, The Rasmus etc.

Despre acest eveniment major în viața trupei, Alin „Coiotu'” Dincă a declarat: „Vrem ca la aniversarea noastră să îi avem alături pe cât mai mulți dintre oamenii care ne-au sprijinit cu atâta ardoare în toți anii. Avem prieteni care ne urmăresc activitatea încă de la primul concert și avem prieteni care nu au încă vârsta formației noastre. Îi așteptam alături de noi în ziua de 25 aprilie. Vrem să scriem istorie împreună cu ei si să ne bucurăm că, în peisajul ăsta total neprielnic rock-ului, o trupă a reușit să supraviețuiască 20 de ani... primii 20 de ani! Vreau să
văd Arenele Romane pline de oameni 'Tari ca Muntii'!”

Toți banii obținuți din urma vânzării de bilete vor fi donați către un spital de copii din București. Totuși, prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:
Intrare generală – 10 lei;
Bilet meet & greet – 19,95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația).

Organizator Asociatia Culturala Kompas 

 

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.