Concert Robin and the Backstabbers la Flavours in the Garden

Flavours In The Garden at Diplomatic Club, București
Șoseaua București-Ploiești 2B, București 077190
marți, 8 septembrie, ora 20:00
Seria #UnpluggedNights continua pe 8 septembrie cu un concert Robin and the Backstabbers. Mai multe detalii

Cu mai bine de 10 ani de activitate, Robin and the Backstabbers sunt o trupă fanion a alternativului românesc. De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok – cel mai recent album Robin and the Backstabbers, care incheie trilogia Bacovia Overdrive. Albumul este sunetul vântului care bate prin podul casei, răsfoind caiete vechi, albume de familie și cărți de telefon, cândva în viitorul îndepărtat într-un oraș construit pe spatele unei balene.

Marti, 8 septembrie, de la ora 20:00, Robin and the Backstabbers te așteaptă pe terasa Flavours in the Garden. Biletele se vor putea achiziționa de pe iabilet.ro pe pachete cu locuri la masă de 2 sau de 4 persoane. Vei putea cumpăra pachetul ”Masă de două persoane” la 120 de lei (2 bilete la o masă de două persoane) si pachetul ”Masă de 4 persoane” la 220 de lei (4 bilete la o masa de 4 persoane). Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, însă te încurajăm să vii la concert împreună cu cei dragi.

Organizatorii anunță o serie de reguli care trebuie respectate în timpul concertului:
• Trupa va concerta pe terasă, în aer liber.
• Spațiul de pe terasă este optimizat în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate bună la scenă din orice unghi. Scaunele sunt distanțate conform cu legislația în vigoare, așa că te rugăm să nu te ridici de pe scaun în timpul concertului pentru alte motive decât drumul la bar sau la toaletă și să nu muți mesele și scaunele.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască în zona de acces, la toaletă și în zona barului și să respecți distanța de minim 1.5 metri și să ai grijă de tine și de cei din jur.


Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.