Revolta! - Regal de Balet

Teatrul National Bucuresti, București
Bd I.C. Bratianu
luni, 30 septembrie '19, ora 19:30
Timp de trei decenii, am învățat că suntem personajele principale în propria noastră istorie. Am înțeles puterea libertății și că totul depinde de noi. Dar ce am făcut cu această libertate?
La 30 de ani de la căderea comunismului în România, Regal de Balet pune în scenă un spectacol în premieră: “Revolta”, primul spectacol de balet inspirat din Revoluția din decembrie 1989 și continuă cu o radiografie a societății moderne. Mai multe detalii

 Revolta: Spectacol de balet, durata: 2 h, cu pauză, de la: Regal de Balet.

Coregrafia: Vanda Ștefănescu și Gigi Căciuleanu.

Un spectacol de balet unic, ce spune povestea Revoluției altfel: prin dans.

Luni, 30 septembrie, 19:30

Teatrul Național București “I. L. Caragiale”

 

Spectacolul va fi deschis de actorul Ion Caramitru, personaj central în evenimentele care au dus la căderea regimului comunist.

Primul act - “Revolta”, de Vanda Ștefănescu - va pune sub lumina reflectoarelor Revoluția din ’89, cu toate momentele sale tragice, dar și cu nota de optimism pentru un viitor mai bun.

În al doilea act - “ON THE ROOF” – cunoscutul coregraf Gigi Căciuleanu ne prezintă “bufonul” într-un spectacol total ce reunește dansul, actoria, muzica, poezia, desenele și arta vizuală.

Te invităm să experimentezi o poveste controversată, spusă prin baletul neoclasic! 

 

 REVOLTA este un eveniment organizat de Asociația Nevoia de Educație.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.