Exclusiv pe iabilet.ro

Lăutăreasca: Taraf de Caliu

True Club, București
Strada Covaci nr.19
sâmbătă, 7 septembrie '19, ora 23:00
O iubim la un pahar, o iubim cănd e dor si jale, dar și bucurie mare. Învârte fuste și sucește minți, vrăjește și dezleagă. Una dintre muzicile românești care au făcut înconjurul lumii se întoarce acasă. Lăutăreasca va gazdui cele mai vestite tarafuri și petreceri în Sufrageria noastră. Sâmbătă, 7 septembrie, îi avem ca oaspeți pe Taraf de Caliu, așadar, țineți seama! Mai multe detalii
Bilet: 40 RON || Info & Rezervări: 0727 488 087 || Covaci 19
 
Locurile pe scaun sunt limitate. Mentionam ca este important sa ne contactati pentru rezervari, imediat dupa ceea ce ati achizitionat biletele la numarul de telefon - 0727.488.087

După achiziția biletului, vă rugăm să ne contactați dacă doriți o rezervare la masă (0727.488.087). Accesul în locație se poate face începând cu ora 21.00, iar concertul va începe în jurul orei 23.00. 
 
Din 1991, anul când muzica lor a început să cucerească Europa de Vest, până în prezent, muzicienii din Clejani au concertat aproape în toate continentele lumii, în metropole precum Tokyo, Singapore, Paris, New York, Los Angeles, Istanbul sau Londra. Printre fanii lor declarați se numără Yehudi Menuhin, Kronos Quartet (cu care au cântat și înregistrat), actorul Johnny Depp (alături de care au apărut în filmul “The Man Who Cried”) sau Yohji Yamamoto, renumitul designer de modă. În anul 2002, muzicienii au primit premiul BBC World Music pentru cel mai bun grup din Europa şi Orientul Mijlociu.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.