J&B Blending Spirits Arena

Arenele Romane, Bucuresti
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
vineri, 19 mai
J&B te provoaca la #BlendingSpiritsArena, cel mai lung experiment muzical al anului! Mai multe detalii

Pe 19 mai, vino la Arenele Romane, începând cu ora 20.00, unde ce mai tari artiști ai momentului vor concerta în combinații muzicale surprinzătoare, si iti vor oferi 5 ore de muzica LIVE.

Artiștii cărora le-ai dat cu Like, Love și Wow de fiecare dată când și-au blenduit stilurile prin câte un clip #BlendingSpirits nu se tem să experimenteze și răspund prezent la provocarea lansată de J&B de a face schimb de piese și de stiluri muzicale pe aceeași scenă.

Pe scurt, noi schimbăm decorul scenic de cel puțin trei ori: trecem prin ska-folk-punk și muzică lăutărească cu blendul Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks, dăm din cap pe Coma și încheiem cu un blend efervescent între Vița de Vie și Delia.

Ești atent, da? Am zis că schimbăm decorul de ”cel puțin” trei ori. Adică vor fi și surprize. :D

Ia-ti bilet și dă share prietenilor ca să fii sigur că vine toată gașca!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.