Generic & Dan Ciotoi + Odeon = Dublu Concert

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
joi, 30 noiembrie '17, ora 20:00
Joi, 30 Noiembrie, ești invitat la Berăria H pentru un eveniment cum rar mai ți-e dat să vezi: Dan Ciotoi & formația Generic, împreună cu trupa Odeon, reîntregesc lanțul de iubire în cadrul unui dublu concert pentru nostalgici. Mai multe detalii

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă!

Despre Dan Ciotoi & Generic:

„Lanțul de iubire”, „Fratele meu”, "Trenul Vieții" sau „Ineluș cu piatră scumpă” sunt doar câteva din melodiile ce vor rasuna pe scena din Arena, la peste un sfert de secol de la inființarea formației. Pe 30 Noiembrie, la Berăria H, Dan Ciotoi și Formația Generic promit o seară cu piese ce v-au încântat tinerețea, plină de veselie și Chef de Viață.

Despre trupa Odeon:

Formaţia “Odeon” e, de multă vreme, mai mult decât un nume. E un brand. Indiferent ce melodii ar cânta, sau pe ce scenă şi-ar face apariţia, succesul lor e întotdeauna garantat. După o viaţă dedicată muzicii, Costel Geambaşu şi Nelu Nicolae ne transmit aceeaşi magie. Lumea mai plânge şi acum la melodiile lor, iar doamnele încă îşi mai ascund de soţi autografele cu numerele de cameră, primite de la cei ce au fost şi vor fi cei mai buni dintre cei buni, formaţia Odeon.

Bilete:
60 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Harta categoriilor aici.

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro