Gabriel Cotabiță live [on] Valentine's day

Karta , București
Bulevardul Unirii 22, București
vineri, 14 februarie, ora 21:00
#Karta - Your lifestyle. Our culture.

Așa cum v-am obișnuit, la Karta avem o predilecție pentru răsfăț. Astfel, de 14 februarie deținem secretul unei seri memorabile, dedicate celor ce se iubesc. Mai multe detalii

Unul din cei mai apreciați artiști din ultimele trei decenii în România, creator al unora din cele mai frumoase cântece de dragoste - Gabriel Cotabiță vine pentru prima dată la Karta Bucharest într-un recital extraordinar. Sărbătorește dragostea într-un cadru elegant, cu preparate delicioase și un recital de poveste.

Bilet: 45 lei (Presale - numar limitat) | 60 lei (Full price)
Rezervări: 0744.391.111
Adresa: Bulevardul Unirii 22  


Informatii utile

❗ Achizitia biletului trebuie in mod obligatoriu sa fie urmata de apelarea restaurantului pentru a rezerva masa.
Achizitia de bilet fara rezervare telefonica poate duce la riscul de a primi loc la bar sau in picioare.

❗ Bilete vor fi disponibile pentru achizitie la locatie in limita locurilor disponibile.
Prioritate au rezervarile cu bilet achizitionat. Ne rezervam dreptul de a anula o rezervare telefonica daca nu a fost insotita de bilet.
Aranjarea la mese va fi dispusa in functie de numarul de persoane rezervate si in functie de momentul achizitiei biletului.

❗ Rezervarile de mese trebuie sa fie de minim 2 persoane.
Rezervarile de 1 persoana vor putea primi loc la bar.

❗ Puteti face rezervare fara a achizitiona bilet pentru eveniment, insa masa va fi situata in salonul 2, fara vizibilitate la concert, insa cu posibilitatea de a-l asculta.

❗ Biletele trebuie sa fie in posesia dumneavoastra pentru scanare fie in format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat si vi se va pune o bratara de acces. Aceasta bratara este obligatoriu sa fie purtata pe toata durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.

❗ Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumatate de ora inaintea inceperii evenimentului.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.