Eluveitie, Kreator, DragonForce, Delain si Rotting Christ la METALHEAD Meeting 2016

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
3-5 iunie '16
Bilete si abonamente gasiti si la intrare la pretul de 170 de lei pentru 3 zile sau 120 de lei biletele de o zi ! Va asteptam cu drag :) Mai multe detalii
Intre 3 si 5 iunie 2016, METALHEAD va invita la a cincea editie a festivalului METALHEAD Meeting, o editie aniversara cu un lineup pe masura. Festivalul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti si incepand cu ora 17 pana in zori, va veti putea bucura de unele dintre cele mai tari nume ale scenei internationale de metal. Pana pe 15 aprilie, abonamentele au preturi speciale si pot fi gasite in format electronic pe www.iabilet.ro
 
Trupe confirmate pana acum: KREATOR (Germania), Eluveitie (Elvetia), DragonForce (Marea Britanie), Rotting Christ (Grecia), Delain (Olanda), Beheaded (Malta), Last Hope (Bulgaria), Mantar (Germania), Infernal Tenebra (Croatia), Xaon (Elvetia), Velian (Bulgaria), Melancholy (Rusia), Perihelion (Ungaria), Eufobia (Bulgaria), Akral Necrosis (Romania), EXPLOITED (UK) Punk Rock / Crossover , Dirty Shirt (RO) , Khadaver (SVK) , Spartan (NL) , Other Eyes Wise (UK) , Fear of Domination (FIN) , Winter’s Verge (CY) , Bleeding Utopia (SWE), Lightless Moor (IT) , Mechanical God Creation (IT), Tears of Martyr (SP) si The Colony (UK)
 
DESPRE METALHEAD MEETING
 
Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2016 sa sarbatorim 5 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.
 
ABONAMENTE
 
OFERTA: 4+1 gratis: 5thEdition Pack la pretul de 560 lei este un pachet special ce va permite accesul pentru 5 persoane. Dupa achizitionarea acestuia, veti primi pe adresa de mail pe care o completati in formularul de comanda, inca 4 bilete pe care puteti sa le transmiteti prietenilor din grup.
 
Abonamentele de trei zile au pret special de 140 lei Acces General si 170 de lei Golden Circle in fata scenei (mai sunt disponibile doar cateva bucati..vor fi sold out curand), pana pe 15 aprilie.
 
Apoi acestea vor costa 150 de lei Acces General pana pe 15 mai si 180 de lei pana pe 3 iunie. In ziua concertului la intrare, abonamentele de 3 zile vor costa 200 de lei.
 
Abonamentele Golden Circle sunt limitate la 700 de persoane in total, capacitatea Arenelor Romane fiind de peste 6500 de persoane. Daca in 2015 am avut peste 17.000 de spectatori in cele 4 zile de festival, Metalhead Meeting isi seteaza ca obiectiv sa depaseasca in 2016 acest record de audienta si daca nu va reusi atunci va compensa prin calitate.
 
Abonamentele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara la Hard Rock Cafe si la Beraria H
 
METALHEAD Meeting – “Our passion, they wouldn’t understand”
 
Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint, nr. 3, Sector 4, Bucuresti, in Parcul Carol
O productie METALHEAD si BestMusic Live Concerts
 
www.metalheadmeeting.com