Concert Bere Gratis

Amfiteatrul Mihai Eminescu, București
Strada Arhitect Hârjeu
sâmbătă, 25 iulie '20, ora 20:00
Vino alaturi de noi, pe 25 iulie 2020 sa ne distram impreuna la un super concert pop-rock, semnat Bere Gratis! Suntem nerabdatori sa urcam din nou pe scena si sa cantam alaturi de voi!
Intrarea in incinta Centrului Cultural „Mihai Eminescu”(fostul Teatru de Vara 23 August) se face din strada Arh. Hîrjeu nr. 61. Mai multe detalii

Capacitate maxima admisa de lege este de 500 de persoane.
Evenimentul va fi organizat respectând toate normele impuse de către autorități în această perioadă.

La intrarea in locatie va rugam sa va asigurati ca aveti la dumneavoastra si ca purtati masca de protectie.Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului, care va avea loc în aer liber. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori. Evenimentul este organizat de Sprint Music si sustinut de National FM, 100% muzica romaneasca.

Formatia Bere Gratis a debutat pe scena muzicala romaneasca in anul 1998, infiintata de Mihai (Mita) Georgescu, Robert Anghelescu si Marius Dobre.
De-a lungul timpului, trupa a avut numeroase reprezentații de referință, concerte și spectacole care au marcat puncte din parcursul artistic al formației, lansand hit-uri precum: „Ce misto”, „Cea mai frumoasa fata”, „Poveste de oras”, „Ce n-a vazut Parisul”, „Pas in doi”, „Doua inimi”,” Noapte calda”si altele, avand colaborari notabile cu artisti renumiti din industria muzicala romaneasca: Sore, Shift, Lora, Amna, si bineinteles, cu Maestrul Gheorghe Zamfir, un om care a umplut la refuz sali celebre, precum: Vieux Colombier, Carnagie Hall, Lincoln Washington sau Kenedy Center si al carui succes s-a transpus in cele peste 90 de discuri de aur si platina obtinute.

Pe parcursul carierei muzicale, Bere Gratis a obtinut numeroase premii, printre care amintim, premiul „Pentru cea mai buna trupa pop-rock” si „Cel mai bun cantec pop-rock”, in cadrul Premiilor Radio România Actualităţi, devenind astfel, una dintre cele mai iubite si ascultate formatii de muzica pop-rock de la noi.
In anul 2018 trupa Bere Gratis a implinit 20 de ani de la infiintare, prilej cu care a organizat la Sala Palatului, concertul aniversar ”Simfonia 20”. Concertul, care s-a bucurat de un succes urias , a adus un concept inedit pe piata muzicala romaneasca: pop-rock-ul simfonic, prin prezenta Orchestrei Metropolitane Bucuresti, carora li s-a alaturat un cor de 20 de voci, condusi de trei baghete de exceptie: Maestrul Andrei Tudor, Maestrul Daniel Jinga si Maestrul Andrei Racu, fiind o premiera pentru formatie, dar si pentru orchestra.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.