Concert Akral Necrosis

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
vineri, 18 mai '18
Blackerii de la Akral Necrosis vor canta la Bucuresti pe 18 mai, vineri, in Quantic Club, pe traseul unui turneu-fulger prin 3 dintre cele mai importante orase din tara, denumit Festering Spring Tour. Invitatii speciali ai serii sunt Mercy’s Dirge si Váthos. Biletele se pot achizitiona la pret presale de 20 de lei de pe iabilet.ro sau de la intrare, in seara concertului, cu 25 de lei. Mai multe detalii

Akral Necrosis pregatesc un setlist de 80 de minute in care vor fi incluse piese in premiera de pe viitorul album de studio, anuntat sa intre in inregistrari anul acesta.

In 2018, Akral Necrosis reia activitatea live cu o serie concisa de concerte grupate sub titulatura Festering Spring Tour. Turneul, programat la mijlocul lunii mai, va trece prin Cluj (17 mai, Hard Club), Bucuresti (18 mai, Quantic) si Iasi (19 mai, Rock'N Iasi).

Dupa un an sabatic in privinta activitatii live, timp acordat pentru conceperea unui nou album, Akral Necrosis se pregateste din nou de studio. La finele lui 2016, grupul a lansat al doilea album, intitulat "Underlight", prin Loud Rage Music, material primit cu satisfactie de fani si bine receptat de presa internationala datorita unui black metal taios si lipsit de menajamente, augmentat cu pasaje surprinzatoare pentru gen.

"Underlight", ultimul album Akral Necrosis, poate fi ascultat la acest link:

https://loudragemusic.bandcamp.com/album/akral-necrosis-underlight

https://www.facebook.com/akralnecrosis/

Invitati speciali:

Mercy's Dirge - black/death metal - Suceava

https://www.youtube.com/watch?v=P68HIPNQors

https://www.facebook.com/mercysdirge/

Considerata a fi prima trupa de black/death metal din Romania, Mercy’s Dirge revine dupa o pauza de activitate de doua decenii. Trupa a inceput o noua serie de aparitii live in urma cu un an, timp in care a lansat un EP self-titled si albumul live intitulat “Live, Raw & Relentless”. Sunetul sucevenilor se inscrie in zona black-death-ului old school, cu piese ce defileaza pe ritmuri greoaie, armonii tenebroase si voci macabre.

Váthos – post black metal - Bucuresti

Váthos sunt o trupa tanara de post black metal din Bucuresti, fondata in anul 2017, avand la baza mai multe influente din zonele atmospheric black sau melodic death si nu numai. Scopul lor este sa aduca o perspectiva personala scenei de post black metal.

https://www.youtube.com/watch?v=yh_kwNblJXs

https://www.facebook.com/vathosband

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.