Exclusiv pe iabilet.ro

E.M.I.L. - aniversare 20 de ani / Expirat / 20.02.2020

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
joi, 20 februarie '20, ora 20:00
Pe 20.02.2020 aniversăm 20 de ani de E.M.I.L. Mai multe detalii

Au trecut 20 de ani de când s-a auzit prima oară în sala de repetiții "Copacii Înfloriți", de când pe o canapea, într-o sufragerie, pe o chitară spartă și cu corzi ruginite, se făceau primele acorduri de la „Pisica" sau de când ne gândeam că vine vara și trebuie o melodie despre bere rece la terasă și a ieșit "Vara-Vara".

Mai exact, în februarie-martie 2000 ne strângeam la Barbu acasă, unii de prin fața blocului, alții de pe la alte trupe destrămate, ascultam ore în șir cd-uri cu Mad Caddies, Sublime, Green Day și rupeam chitara în două.
Nici nu știm cum dintr-odată ne-am trezit prin cluburi sau pe la festivaluri.
Da, de atunci au trecut 20 de ani, am cunoscut mii oameni, am avut concerte memorabile și în sens pozitiv, dar și în sens negativ, am plecat la plimbare prin țară, dar de câteva ori și în afara ei.
Așa că, pe 20.02.2020 te așteptam la Expirat să sărbătorim alături de tine jumătate din viața noastră :)
Da, se cânta și "Cocktail Verde".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.