Exclusiv pe iabilet.ro

The Jam Community feat. Chimie / Expirat / 19.01

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
duminică, 19 ianuarie, ora 20:00
Grup de prieteni și muzicieni aleși pe sprânceană ce se joacă, improvizează și explorează. The Jam Community feat. Chimie pe 19 ianuarie, la Expirat. Mai multe detalii
The Jam Community se întorc în Expirat, în Sala Compresoarelor, sub aceeași formulă: grup de prieteni și muzicieni aleși pe sprânceană ce se joacă, improvizează și explorează.

De data asta împreună cu Chimie.
 
The Jam Community este un grup ce generează o muzică pe care se poate dansa sau visa, cu mintea, sufletul și corpul, muzica înglobând experiențele lor diverse și articulându-se ca un demers comun pentru a găsi noi sau eterne principii, concepte și tehnici care să ghideze crearea unui discurs muzical improvizat coerent și natural, ce permite expresia spontană, autentică, depășind barierele stilistice și canoanele sterile.
Începând cu muzica africana, trecând prin blues, jazz, soul, funk, rock, dub, disco, hip hop, și ajungând la drum and bass, nu jazz, și nu soul, sau orice alte muzici cu aceeași substanță, fie ele și neîngropate încă în clișeul și presetul universal din care doar se pare că e greu de găsit o cale de scăpare, ei nu refuză nici o sursă de inspirație, orice pretext pentru a interacționa neîngradit, în căutarea unui drum spre împărtășirea unei experiențe a realului și a găsirii unei voci comune, a unui sistem de gândire eliberator, fiind bine venit.

Sau, altfel spus, petrecerea continuă, veniți cu noi, fericire pentru toată lumea.

 
Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, PayPal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.