byron - concert aniversar 12 ani / Ana Ćurčin / Expirat / 28.11

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 28 noiembrie '18, ora 21:00
Miercuri seară, pe 28 noiembrie, byron va susține un concert aniversar de 12 ani, alături de invitata specială a serii, solista sârbă Ana Ćurčin. Mai multe detalii
Povestea byron începe cu un concert sold-out pe 1 decembrie 2006 la Lăptăria Enache. De atunci a fost o călătorie cu suișurile și coborâșurile de rigoare, timp în care formația a lansat 6 albume de studio, trei DVD-uri live, au cântat atât pe scene mari de festival cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni, au filmat un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime) pentru că era o provocare de neratat și au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România.
În decembrie 2014 au filmat la Teatrul Național din Cluj concertul „Electric Marching Band” cu o fanfară militară și un cor de elevi, iar în vara anului următor au înregistrat albumul „Eternal Return” în celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin.
 
La aniversarea de 10 ani au susținut un turneu național, concertul de la București fiind difuzat de TVR, iar la începutul anului 2017 fiecare membru al trupei a lansat câte un album solo în cadrul proiectului „Solo Together”. Cele mai noi single-uri, „Anima” și „Continuum”, au fost compuse de către formație în ianuarie 2018 în songwriting session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov, și vor apărea pe viitorul album de studio byron.
 
 
Ana & The Changes feat. Dan Byron - Take My Hand:
 
Ana Ćurčin este o solistă născută la Bagdad, crescută la Moscova și stabilită acum la Belgrad. Muzica ei amintește de artiști precum Damien Jurado sau Damien Rice, cu o energie particulară, amestecând influențe folk, Americana și dream pop într-un stil muzical cu totul nou.
A lansat un album de debut în 2016, primit foarte bine de către public, iar până acum a concertat alături de trupa ei Ana & the Changes în locuri prestigioase din Europa, notabile fiind apariții la Exit Festival și la Eurosonic Noordeslag în Olanda. În așteptarea albumului „Differences”, programat pentru primăvara anului viitor, trupa a lansat recent noul single Take My Hand - o piesă înregistrată în colaborare cu Dan Byron.
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.