Omu Gnom & DJ Undoo - lansare album / Expirat Halele Carol / 22.03

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 22 martie '17, ora 21:00
"Hrană" reprezintă un mix de ingrediente naturale ca experiență, ingeniozitate, subtilitate, îmbibat cu un mesaj puternic și preparat la căldură sufletească. Mai multe detalii

2 artiști care reprezintă 2 elemente principale ale culturii hip-hop (MC și DJ) s-au întâlnit la mijlocul unei creații ce se recomandă a fi un album clasic. Într-o societate plină de carențe, „Omu Gnom ~ DJ Undoo – Hrană” este nutrientul necesar pentru o mai bună funcționare și rezistență.

Proiectul își are lansarea oficială pe 22 martie alături de invitați care completează cu agilitatea specifică tabloul unui concert reușit: DOC, Jurjak, Muse Quartet, Psihotrop și Oliniutză.

Omu Gnom este unul dintre artiștii reprezentativi ai underground-ului românesc. Cu o experientă în arta de a scrie de 17 ani și în savoarea sunetelor, ca beatmaker, de aproape tot atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.

În anul 2000 formează Raparta, alături de care a scos 3 materiale: 2 E.P.-uri – „Un buchet de flori” (2004) și „Un buchet de cuvinte” (2007) și un album - „Rapartamentu’” (2005). Raparta a fost membră a label-ului independent Urban Records din 2002 pană în 2005 și a fost prezentă pe diferite compilații lansate sub case de discuri și independente (Lichidare de Stoc, Underground Phase One, Loop Records, Proiectul Verde).

În 2011 apare „Ai grijă să n-ai griji”, primul material solo al artistului, un album care s-a bucurat de mult succes devenind un clasic. La o lună distanță apare „Nu uita să nu uiți”, un album cu multe colaborări importante (Norzeatic, Bean MC, Kazi Ploae, DJ Undoo, DJ Limun și mulți alții). Pachetul „Ai grijă să n-ai griji / Nu uita să nu uiți” conține piese care au devenit imn pentru unii: „Metehne”, „Cu cărțile pe față”, „Terapie”, „Crunt”, „De unde atâta tristețe”, „Mecanism”, „Stop” etc.

Perioada 2013-2014 îl găsește pe artist lucrând la primul album „Ateliere de creație” și construind „Atenție la neatenție”, o serie de materiale cu un mesaj social puternic și a cărei regină „Limpede” s-a bucurat de apreciere în toate mediile culturale.

După apariția pe inovația artistică „Leapșa”, începutul lui 2015 îl găseste pe Omu Gnom lucrând de zor la al doilea album „Ateliere de creație - Ore suplimentare”, „un album clasic ca un taxi într-o zi de vară”, cum însuși artistul recunoaște. În luna mai, pe 15, de ziua lui, Omu Gnom lansează un album cu un titlu greu de pronunțat dar cu un conținut mai mult decât potrivit: „!?”. Este un album care reprezintă o evoluție artistică și în același timp o revenire către stilul clasic. 2016 aduce un nou material cu un stil mai profund și o lirică de excepție: „Criminal liric în serie vol. 1”.

Având o „viață” de joacă cu vocabularul, Omu Gnom a început să predea cunoștiințele acumulate reușind să aibă până acum 2 generații de învățăcei în arta rimelor.

Site: http://www.omugnom.com

DJ Undoo a scris istorie în muzica hip-hop de-a lungul unei cariere de peste 15 ani. Mai mult decât turntablism și producții muzicale, abilitățile lui se extind de la a interpreta live, a înregistra, a mixa și masteriza, a edita, A&R, talent booking, evenimente live, management turnee și evenimente, dar mai ales la a împărtăși cunoștințele acumulate prin teaching și coaching.

A fost alegerea publicului DMC Online Championship (2011) și primul DJ care a reprezentat România în cadrul Redbull Threestyle Championship în Toronto unde a câștigat „The Lucky Bastid Wild Card”.

A început să predea mixing și turntablism în 2013 la Artskul – o comunitate de elevi și cursanți care s-au hotărat să abordeze arta într-un mod practic.

Această colaborare constă în cel mai extins și consistent curs de mixing și turntablism din România, precum și un workshop de două zile susținut alături de MC Krem la Electric Castle, în cadrul scenei The Mill (sponsorizat de Burn) în 2014, alături de MC Kent Archie la Summerwell, în cadrul scenei Burn, iar în 2016 la festivalul de teatru tanăr, Ideo Ideis.

Site: http://www.djundoo.ro

Warm-up: Slim Rocka

https://www.mixcloud.com/slimrocka

Afterparty: Nerub

https://www.soundcloud.com/nerub

RSVP: https://www.facebook.com/events/1190024391119238/

Biletele au urmatoarele preturi:

 - Acces General presale: 20 lei

 - Acces General presale (include si albumul pe CD):40 lei - CD-ul se ridica in seara concertului de la intrare, pe baza biletului.

 La intrare pretul unui bilet va fi de 30 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.