Alternosfera, Zdob si Zdub, Cuibul si Rupt – Concert #dinBasarabia

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 25 martie '17, ora 19:00
Tradiționalul Concert #dinBasarabia revine și în acest an cu o ediție la fel de spectaculoasă. Zdob și Zdub și Alternosfera de peste Prut vor urca din nou pe aceeași scenă la București, după un recital al trupelor Cuibul și Rupt (Alex Calancea) din Chișinău. Evenimentul se va desfășura, ca în fiecare an, la Arenele Romane din Capitală, pe 25 martie 2017. Mai multe detalii

Evenimentul este organizat de Centrul pentru Integrare și Dezvoltare Prut, cu sprijinul Institutului Cultural Român și al Institutului “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, cu ocazia aniversării a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu Țara (27 martie 1918)

Eveniment recomandat de Rock FM

Zdob și Zdub
Facebook.com/zdobsizdub

Youtube.com/ZdobsiZdubOfficial

Alternosfera
Facebook.com/Alternosfera
Youtube.com/AlternosferaOfficial

Rupt (Alex Calancea)
Facebook.com/rupt.official
https://www.youtube.com/channel/UCeIBKDSFMZe79G8M3z5YqCA

Cuibul
Facebook.com/Cuibul
Youtube.com/CuibulOfficial

Bilete:
55 lei – Presale, până pe 24 martie
65 lei – în ziua evenimentului și la intrare

Golden Circle
70 lei – până pe 24 martie
80 lei – în ziua evenimentului și la intrare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Accesul publicului se face începând cu ora 19.00 

Copiii cu varsta de pana la 7 ani vor beneficia de bilete la preț special, respectiv 50% din pretul unui bilet Acces General. Aceste bilete vor fi disponibile doar in seara concertului, la intrare.

Organizator: Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT
Parteneri: Institutul Cultural Român, Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi” pentru Românii de Pretutindeni, Organizația Studenților Basarabeni din București
INFO: concert@dinbasarabia.ro, www.dinbasarabia.ro, https://www.facebook.com/events/327297354333453/