TYR in concert la Quantic Club

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
miercuri, 11 decembrie '19
Feroezii de la TYR revin la Bucuresti pe 11 decembrie in Club Quantic din Bucuresti. Biletele se vor gasi si la intrare.

La minimum 3 bilete cumparate online, discount 10%
La minimum 5 bilete cumparate online, discount 15%
Mai multe detalii
Probabil cea mai exotica aparitie a scenei folk/viking, TYR a luat nastere in 1998, pe vremea cand membrii trupei aveau doar 17 ani. Muzica formatiei este puternic inspirata de mitologia nordica, muzica traditionala a Insulelor Feroe precum si muzica heavy metal.
'Misiunea formatiei TYR este de a darama zidurile construite intre orice gen de metal aparut in toti acesti ani. Power, doom, black, progressive, gothic, viking, folk, ethnic sau epic metal. Astfel de ziduri nu fac decat sa distruga idei.' declara trupa. O trupa deloc straina pentru publicul roman, Tyr a concertat in cadrul celebrelor turnee Paganfest si Black Sails Over Europe, concertand alaturi de Ensiferum, Eluveitie, Turisas, Korpiklaani, Amon Amarth sau Alestorm.
 
Primele 100 de bilete costa doar 59 lei, urmatoarele in presale 79 lei iar la intrare 100 lei. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM