Tudor Chirilă: TARTUFFE de Moliere - Religia ca teatru, teatrul ca religie (teatru)

duminică, 31 mai, ora 19:50
Accesul la eveniment nu este conditionat de cumpararea unui bilet. Biletul este un gest voluntar de apreciere si sustinere pe care il poti face pentru cei care urca pe scena de acasa pentru tine.

vodafone.ro/impreunamaiputernici

Tartuffe e un personaj negativ. Dar eu îl iubesc. Pentru că teatrul adevărat se face ca la psiholog. Înțelegi, nu judeci. Haideți în atelier. Să stăm de vorbă cu Tartuffe.

Tudor Chirilă este actor, muzician, compozitor și producător. A jucat în numeroase spectacole de teatru în regia unora dintre cei mai valoroși regizori români, printre care Alexandru Tocilescu, AlexandruDarie, Alexandru Dabija, Iarina Demian, Gelu Colceag, Horațiu Mălăele, Laszlo Bocsardi. În 2004 a câștigat un premiu UNITER pentru rolul ""Malvolio"" din A douăsprezecea noapte, de William Shakespeare în regia lui Gelu Colceag, fiind cel mai tânăr actor care a obținut această distincție până în acel moment.

Printre producțiile de film în care a jucat se numără Legături bolnăvicioase în regia lui Tudor Giurgiu, Milionari de weekend în regia lui Cătălin Saizescu și Nordrand, coproducția austro-germană regizată de Barbara Albert. În 2013 a filmat un scurtmetraj în Marea Britanie și un film de lungmetraj în Grecia. Cel mai recent proiect cinematografic a fost filmul Live în regia lui Vlad Păunescu, un rol ambițios în care Tudor Chirilă interpretează același personaj la trei vârste diferite.

A fost membru fondator și solist al uneia dintre cele mai iubite formații rock din România, Vama Veche. Alături de colegii lui a produs prima operă rock din România de după '89 – Am să mă-ntorc bărbat. Împreună cu Gelu Ionescu a compus muzica pentru Chirița of Bârzoieni, musical în care a și jucat în adaptarea și regia Iarinei Demian. Își continuă cariera muzicală ca lider și solist vocal al formației Vama, în 2017 lansând al treilea album în această formulă. De-a lungul celor peste 20 de ani de muzică a scris peste 100 de cântece și a susținut concerte în fața a milioane de oameni. Din 2014 este antrenor în show-ul de televiziune Vocea României, unde concurenții lui au câștigat 4 trofee în 6 ediții. Mai multe detalii

Spectacolul va putea fi urmarit aici: https://www.vodafone.ro/impreunamaiputernici/teatru