Exclusiv pe iabilet.ro

The Mono Jacks canta la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
joi, 22 iulie '21, ora 21:30
E momentul să revenim la Hard Rock Cafe în interior pentru o serie de concerte și să trecem peste această perioadă, care ne-a ținut departe de scenă și de voi! Primul eveniment are loc pe 22 iulie, de la 21:30, cu The Mono Jacks.

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate.La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. Mai multe detalii