Teatrul InDArt: Pinocchio Supereroul

Teatrul InDArt, București
Strada Coltei, nr 44
duminică, 24 februarie, ora 17:00
Spectacol de teatru interactiv: Pinocchio Supereroul - DUMINICA 24 februarie ora 17:00. Un spectacol interactiv si original marca BluParty. Mai multe detalii
Pinocchio împreună cu cei mici,vor descoperi cum sa devina supereroi, astfel salvand lumea din ghearele maleficului vrăjitor Maki. Un spectacol modern plin de umor, culoare,muzică, pentru copiii supereroi ai zilelor noastre.

 
Regizor: Gina Lazar
 
Pentru un numar maxim de 15 bilete vandute cu 2 zile inainte de eveniment, spectacolul se va transporta intr-o ora de animatie cu 2 personaje BluParty si multa distractie!
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.