“Te rog, mulțumesc, te iubesc”

Sala Rapsodia, București
Strada Lipscani 53
sâmbătă, 19 octombrie '19, ora 17:00
Te rog, mulțumesc, te iubesc! – premieră de teatru și lansare de carte pentru copii Mai multe detalii

Ema și Eric pornesc în noi aventuri! De data asta, în lumea frumoasă a bunelor maniere. Ema îi învață pe Eric și pe pisicuța Ciocolata de ce e important să nu întrerupi când altcineva vorbește, să spui Te rog, Mulțumesc și Scuze, să întrebi ce ai și ce nu ai voie într-un spațiu nou, dar și ce facem cu un ambalaj când terminăm de mâncat conținutul delicios și de ce nu alergăm prin restaurant sau în sala de spectacole de teatru!

Vă invităm la mare lansare de carte și la premiera spectacolului “Te rog, mulțumesc, te iubesc”, inspirat din cartea scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc, a opta din seria cu Ema și Eric, care se va lansa imediat după spectacol. Cartea apare la Editura DPH, cu ilustrații extreordinare realizate de Lavinia Trifan.

Pe scenă se vor afla cele trei membre ale trupei Sufletos, care vor juca, vor cânta și vor dansa spre amuzamentul copiilor din public, a chiar și al părinților!

Spectacolul durează 45 de minute și este potrivit copiilor peste 3 ani.

 

La finalul piesei, autoarea va povesti câteva minute despre carte, după care urmează autografe și poze cu toată trupa!

Premiera și lansarea vor avea loc de la ora 17.00, pe 19 octombrie, la Sala Rapsodia de pe Str. Lipscani.

Accesul la spectacol costă 12 lei de persoană, copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe. Dacă participați doar la lansare, la autografe și poze, nu este necesar să plătiți (dar nu veți avea acces la spectacol).

Vă așteptăm, mulțumim, vă iubim!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.