Summer in the City Concert Toulouse Lautrec

Arena Tei, București
SOS PETRICANI NR 9A
sâmbătă, 18 iulie '20, ora 20:00
Les ToulouseLautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor. Mai multe detalii

Evenimentul se desfasoara in aer liber si respecta toate normele in vigoare referitoare la distantarea sociala.

 

Spatiul va fi special amenajat pentru a putea sustine spectacolul in conformitate cu noile masuri pentru desfasurarea evenimentelor, insa fara a uita de confortul spectatorilor.

 

1.            La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achizitionate pe e-mail pentru a fi scanate.

2.            Accesul publicului este permis numai in conditiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea access in zona de eveniment.

3.            Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura masurata la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului), sau care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).

4.            Spectatorii vor urma traseul desemnat special catre locurile procurate, respectand indicatiile organizatorului.

5.            Fiecare bilet are alocat un sector in interiorul caruia este permis accesul intr-un spatiu a maxim 4 persoane. Iesirea din zona alocata (spatiu / sector) se poate face doar in urmatoarele situatii:

•             Deplasarea la toaleta

•             Urgenta medicala

•             Deplasare aprovizionare cu mancare din zona special amenajata

•             Deplasare aprovizionare cu bauturi din zona special amenajata

•             Pentru a evita aglomeratia in zonele de food & drinks recomandam ca o singura persoana din 4 sa efectueze aprovizionarea pentru tot grupul

6.            In toate zonele de asteptare participantii vor pastra distanta de minimum 1,5m.

7.            Purtarea mastii (medicala sau non medicala) este obligatorie pe toata durata evenimentului.

8.            Recomandam publicului sa ajunga in zona de eveniment cu minim 1h inainte de ora de inceperea a spectacolului pentru a trece de etapa de verificare a biletelor si a temperaturii.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook ArenaTei.