Summer in the City - Concert The Rock , AC/DC tribute

Arena Tei, București
SOS PETRICANI NR 9A
sâmbătă, 12 septembrie '20, ora 20:00
Muzica titanilor de la AC/DC rasuna din nou in Bucuresti! The ROCK, cel mai tare show-tribut AC/DC din Europa vine la Arena Tei! Mai multe detalii

Au pornit in 2012 si, de la cluburi pana la cele mai mari scene de festival, The ROCK s-au stabilit ca fiind cea mai buna trupa-tribut AC/DC a Europei, ei recreand cu acuratete viscerala atat sunetul cat si energia exploziva a formatiei australiene. Talentul, experienta si chimia perfecta din aceasta echipa internationala aduc un show electriziant care o sa va zguduie din temelii!

Cu peste 400 de spectacole atat in tara cat si in Europa si zeci de mii de fani, The ROCK au strans de-alungul anilor un following loial precum si o reputatie comparabila cu cea a celor mai de top trupe tribut din lume.

Incepand cu 2020 trupa include in spectacol si un set special cu piesele lor originale, sub denumirea THE ROCK OUT, sarbatorind, astfel, lansarea albumului lor de debut “What a Woman”: o colectie de rock’n’roll feroce, avand ca invitati speciali atat pe bateristul Mike Terrana, dar si pe Dave Evans, primul solist AC/DC. 

 

Plug in, it’s on.. For those about to rock, WE SALUTE YOU!!!

 

Evenimentul se desfasoara in aer liber si respecta toate normele in vigoare referitoare la distantarea sociala.

=> La intrare, vă rugăm să prezentați biletul/biletele primite/achizitionate pe e-mail pentru a fi scanate.

=> Accesul publicului este permis numai in conditiile trecerii prin punctul de triaj epidemiologic. Persoanele care refuza sa le fie verificata temperatura nu vor avea access in zona de eveniment.

=> Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu permite accesul persoanelor care au temperatura masurata la nivelul pielii de minim 37.3 (la scanarea cu termometrul electronic al organizatorului), sau care prezinta simptome de infectie respiratorie (tuse, stranut, rinoree).

=> Spectatorii vor urma traseul desemnat special catre locurile procurate, respectand indicatiile organizatorului.

=> In toate zonele de asteptare participantii vor pastra distanta de minimum 1,5m.

=> Purtarea mastii (medicala sau non medicala) este obligatorie pe toata durata evenimentului.

=> Pentru a oferi o protectie eficace, masca trebuie sa acopere gura si nasul si trebuie folosita cu precadere in zonele de interactiune de tip food & drinks, toalete, alti comercianti prezenti in locatie.

Pentru orice informatie, va stam la dispozitie pe pagina de facebook ArenaTei.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.