Exclusiv pe iabilet.ro

Subcarpați - Dă-i Foale - ediția a doua

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
vineri, 10 septembrie '21, ora 20:00
Vă invităm pe 10 septembrie la Arenele Romane, la a doua editie a showului Subcarpați - Dă-i Foale. Vom avea parte de un show cu totul special alături de trupă și invitații lor. Dupâ showul cu casa plină din 2019, tot satul vine din nou la Arenele Romane să petreacă la editia a doua a evenimentului anual Subcarpați cu o productie de seamă.

Biletele se vor gasi si la intrare.

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării). Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Spard Team vor avea si un centru de testare rapida la intrare. Puteti cumpara teste rapide de pe iabilet.ro de aici si veni cu tichetul preplatit la centrul acestora. Mai multe detalii