Stelele Rockului Romanesc editia 2

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 16 aprilie '16, ora 19:00
Utima saptamana cu preturi reduse la biletele pentru Stelele rockului romanesc Primavara aduce o mare surpriza pentru iubitorii muzicii rock din Romania: dupa doi ani, festivalul Stelele Rockului Romanesc revine pe scena Arenelor Romane din Bucuresti. Mai multe detalii

Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premiera: pentru prima data pe aceeasi scena vor urca unele dintre cele mai importante formatii ale momentului din Romania: Trooper, Bucovina, Altar, Negura Bunget, Luna Amara si Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din Romania o seara de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultator de muzica rock nu are voie sa-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru si il va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formatiei Phoenix.

Dupa o prima editie care i-a adus pe aceeasi scena pe Cristi Minculescu, Nutu Olteanu, Paul Ciuci, Lelut Vasilescu, Ovidiu Lipan Tandarica, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihaescu si multi alti artisti importanti din rock-ul autohton, de data aceasta pe scena vor urca trupele cu cea mai bogata activitate din ultimii ani.

Altar (Cluj-Napoca) este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Andy Ghost, Teo Peter jr. & Co. au facut istorie in muzica rock din Romania, albumele formatiei fiind binecunoscute multor generatii de rockeri romani.

Negura Bunget (Timisoara) este cea mai cunoscuta formatie romaneasca de muzica rock la nivel european. Cu o activitate de peste 20 de ani, formatia timisoreana este cunoscuta pentru show-urile in care atmosfera si temele muzicale se imbina in mod spectaculos, purtand auditoriul in timpuri imemoriale.

Bucovina (Iasi) este una dintre cele mai apreciate formatii din ultimii ani din rockul romanesc, a carei muzica abordeaza teme folclorice in registrul folk metal si viking metal.  Cel mai recent album, Nestramutat, lansat in anul 2015, a fost votat cel mai bun album rock al unei trupe romanesti.

Luna Amara (Cluj- Napoca) este una dintre cele mai bune formatii de alternative din Romania, muzica formatiei fiind prezenta pe toate scenele importante din Romania. Mesajul social puternic, prezent in versurile pieselor, si-a gasit ecou in inimile multor ascultatori de muzica rock.

Truda (Cluj-Napoca) este o formatie binecunoscuta pentru piesele pline de energie si pentru textele non-conformiste. Cu 3 EP-uri si doua albume la activ, baietii vin la Bucuresti hotarati sa faca un show total.

Trooper, gazda festivalului, este una dintre cele mai iubite formatii rock din Romania. Dupa 20 de ani de activitate si 7 albume la activ,  cei sase troopeti promit o seara de neuitat, alaturi de ceilalti prieteni care vor urca pe scena. 

 

Ca urmare a interesului mare pentru acest eveniment, organizatorii au hotarat prelungirea promotiei pentru biletele puse in vanzare. Doar in aceasta saptamana mai sunt disponibile bilete la pretul de 60 de lei. Cei care si-au achizitionat deja bilete sau o vor face saptamana aceasta pot castiga, prin tragere la sorti, 10 backstage pass-uri care includ: accesul la probele de sunet, accesul in backstage, fotografii si autografe de la membrii trupelor de pe afis. Incepand cu data de 04.04.2016, biletele vor costa 70 de lei, iar in ziua evenimentului vor putea fi achizitionate la pretul de 90 de lei.


Biletele se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, reteaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agentiile Perfect Tour, statia de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe si de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay, www.eventim.ro si in reteaua de magazine partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Carturesti si Humanitas.

Organizator: Kompas Events www.kompasevents.ro // www.facebook.com/kompasevents
Parteneri: Ciuc Premium, Rock FM, Romania TV
Parteneri media: www.metalhead.ro // www.maximumrock.ro