Romantic 100% - Orchestra Simfonica Bucuresti

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
marți, 15 octombrie '19, ora 19:00
Orchestra Simfonica Bucuresti - Bucharest Symphony Orchestra vă invită la o nouă seară simfonică: “Romantic 100%”! Mai multe detalii

Marți 15 Octombrie, Orchestra Simfonică București vă invită la o seară de muzică clasică romantică. Deținătorul premiului I al primei ediții a Concursului de Dirijat BMI, organizat de Bucharest Music Institute, Samuel Seungwon Lee revine la Cinema Pro, București alături de solistul Vlad Maistorovici și împreună cu Orchestra Simfonică București vor interpreta Carl Maria von Weber - Uvertura Freischutz, Brahms - Concertul în Re Major pentru vioară și orchestră și Simfonia I. Concertul “Romantic 100%” va avea loc la Sala CinemaPRO din București  între orele 19:00 – 21:00. 

În pauza concertului, partenerul oficial al Orchestrei Simfonice București - Cramele Gramofon vă invită să degustați celebrele vinuri din colecție.

Așa cum te-ai obișnuit, vei putea să participi la tombolă putând câștiga unul din premiile puse în joc de partenerii noștri, E-BODA. Vei putea primi chiar și tu un premiu. Pasiunea pentru muzică și interpretarea Orchestrei Simfonice București se vor îmbina într-o armonie perfectă, la care ești invitat să participi.

Vino să descoperi Stagiunea #SalutCULTURA!, muzica, o formă excelentă de a petrece o seară plăcută de sâmbătă și, de ce nu, hai să faci și tu primii pași în lumea cu adevărat fascinantă a muzicii, alături de Orchestra Simfonică București!

Parteneri: Primaria Sectorului 6 / Centrul Cultural European Sector 6,UCIMR,Ponsa, Texcargo, 

EVconnect.ro - Prima rețea natională de încărcare pentru vehicule electrice

Parteneri media: Librăriile Cărturești, Radio Clasic, Media Advertising

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.