Revelion 2018 la Berăria H cu Brenciu, Azur

Beraria H, Bucuresti
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff, 32
duminică, 31 decembrie, ora 21:00
În noaptea dintre ani, ești invitat la Berăria H să petreci alături de cei dragi și să te bucuri de un show de poveste cu Horia Brenciu, Azur și Ioana Ignat. Mai multe detalii

Iar pe lângă spectacolul de pe scenă, facem spectacol şi în farfuria ta cu peste 50 de mâncăruri care mai de care, disponibile oricând pe toată durata evenimentului.

Deci, ce faci de Revelion? Te așteptăm la Berăria H, pe malul lacului Herăstrău, să începem anul 2018 cu mult #ChefDeViață!

Preţuri:
Zona MOV: 450 lei 399 lei (doar 120 locuri disponibile la preţul redus) voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet
Zona ALBASTRĂ: 550 lei 499 lei (doar 120 locuri disponibile la preţul redus) voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet
Zona GALBENĂ: 650 lei 599 lei (doar 60 locuri disponibile la preţul redus) voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet
Zona VERDE: 750 lei 699 lei (doar 30 locuri disponibile la preţul redus) voucher-ul include acces eveniment + open-bar + open-bufet

Preţurile reduse sunt valabile până pe 15 noiembrie, în limita locurilor disponibile.

Copiii de până în 12 ani beneficiază de 200 lei discount, loc la masă şi meniu complet (bufet + băuturi nealcoolice).
Toate zonele beneficiază de acces la ringul de dans central şi de toate mâncărurile şi băuturile din meniu.
Contravaloarea poate fi achitată în 2 tranşe: 200 lei avans nerambursabil pentru rezervarea locului şi restul sumei până la 15 Decembrie.
Preţurile de mai sus includ absolut toate costurile (contravaloarea open bufet pe durata evenimentului, open bar băuturi nealcoolice şi alcoolice pe durata evenimentului, acces la spectacol), nu există alte costuri ascunse.

Meniu open bar, all you can drink (20:30-07:00):
Whiskey Jameson, Ballantines, Vodka Absolut, Rom Havana, Vinars de Jidvei, Tequila Olmeca, Jagermeister, Campari, Gin Befeater,
Long drinks ( Campari Orange, Cuba Libre, Gin Tonic, Vodka Mere/Cramberry, Whisky Coke / Energy
Vin alb, roşu şi spumant, Prosecco
Sucuri: Lipton, Prigat, Pepsi, Mirinda, 7UP, Energizant
Apă plata, minerală şi cafele,
Bere Ciuc, Heineken şi Berea H, bere fără alcool

Meniu open bufet, all you can eat (21:00-07:00):
Antreuri:
Piftie de porc şi curcan
Tartă (quiche): afumătură, vegetariană, peşte, picantă, brânză, cârnaţi
Platou Mezeluri: tobă, lebăr, caltaboşi, slănină afumată, slănină fiartă, pastramă, piept afumat, jambon, şorici, jumări, ciolan
Salate gătite: zacuscă, vinete, fasole bătută, ardei copţi, boeuf
Murături: gogonele, varză, sfeclă, adei gras umplut, conopidă, morcov, ceapă, gogoşari, pepeni
Salate de tot felul: castraveţi cu mărar, roşii, morcov, spanacel, vedeturi mixte, ardei gras, ţelină, ceapă verde/roşie
Dressing salate: vinegrette, brânză, rodie, muştar, fructe de pădure
Cărnuri alese:
Porc: mangalita, sarmale, coaste, carne la garniţă, ceafă coaptă, pulpă la cuptor
Vită black angus: gulash, pulpă la cuptor
Oaie: la cuptor, pastramă, ruladă
Păsăret: curcan umplut, raţe prăjite, prepeliţe, pui fripţi
Peste: păstrăv, somn, crap
Mini burger
Cârnaţi caşcaval, picanţi, oaie, româneşti
Garnituri:
Cartofi: prajiti, ţărăneşti, zdrobiţi, cartof copt cu smântână, hrenzele
Varză roşie, fasole verde, Ratatouille, orez simplu, orez cu legume
Desert:
Carrot Cake, cornuleţe umplute, Cheese Cake, negresă, mini prăjituri cu ciocolată şi fructe

Hai şi tu să faci Revelionul 2017-2018 la cel mai mare restaurant din Bucureşti - Berăria H!