Red Bull Music presents Sound Travels with Golan

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
vineri, 18 mai '18
După patru zile de experimente creative și de înregistrări la Red Bull Music Studios în Berlin, trupa Golan pleacă din intr-o calatorie inedita, de data asta în România, alături de Miss Platnum. Mai multe detalii

Seria de evenimente Red Bull Music presents Sound Travels nu înseamnă doar experiența Golan Live, ci mai ales un eveniment care pune în valoare colaborarea inedită a doi artiști, începută într-unul dintre cele mai inspiraționale orașe din lume.

Red Bull Music presents Sound Travels va oferi publicului ocazia de a asculta, în premieră, piese noi, compuse de catre Golan si Miss Platnum la studiourile din Berlin.

Celor 2 artisti li se alatura cantareata si compozitoarea, Kidä, alumni Red Bull Music Academy in 2016.

Calatoria “Red Bull Music presents Sound Travels w. Golan “ va incepe in București, pe 18 Mai in Expirat Halele Carol si va continua cu Iași, 24 Mai și Cluj-Napoca, 26 Mai.

Red Bull Music sărbătorește anul acesta 20 de ani de inițiativă în muzică. Programul promovează diversitatea culturilor și a genurilor muzicale, precum și mințile transformative care le pun în mișcare. Festivalurile, workshop-uri educative, colaborările dintre artiști și miile de alte inițiative reunite sub umbrela Red Bull Music sprijină comunități artistice locale din întreaga lume.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.