Exclusiv pe iabilet.ro

PANTERA, Ville Valo, Life of Agony @ Metalhead Meeting 2023

Romexpo, București
26-28 mai
In 2023 Metalhead Meeting sarbatoreste 10 ani de la prima editie si revine la formatul de 3 zile si va avea loc intre 26 si 28 mai la Romexpo, in aer liber. Headlinerul festivalului este trupa americana PANTERA, trupa considerata ca fiind una dintre cele mai mari trupe de metal din toate timpurile. Trupa va urca pe scena sambata, pe 27 mai. Phil si Rex canta cu Charlie Benante de la Anthrax si cu Zakk Wylde.

Trupa americana LIFE OF AGONY se alatura ca headliner al zilei de 28 mai iar Ville Valo (HIM) se alătură lineup-ului Metalhead Meeting ca si cap de afis pe data de 26 mai. Setlistul va include cu preponderenta piese HIM dar si piese proprii, inclusiv de pe albumul lansat recent, Neon Noir. Alte trupe confirmate, majoritatea de pe scena a doua: BLACK SONIC PEARLS RHEMORHA OYD BLACK TOOTH FUELLED BY FEAR IRONWILL DIOSA NEST OF PLAGUES SPEKTRVM PSYCOREPATHS. Mai multe nume, in curand.

Primul val de 3000 de abonamente earlybird Cowboys from Hell (A), este deja epuizat. La minim 5 abonamente cumparate aveti discount 10%.Introdu codul de voucher REZERVARE sub tarife si poti plati acum o rezervare de doar 75 de lei iar restul sumei pana pe 10 mai pe linkul de plata pe care il primesti pe mail. Vei primi doua remindere: unul cu doua saptamani inainte si altul cu doua zile inainte de 10 mai. Poti deasemenea plati oricand diferenta din contul tau iaBilet. (daca ai) Mai multe detalii