Open Air Blues Festival Brezoi 4th Edition

Parcul Central Brezoi , Brezoi (Vâlcea)
Str. Lotrului nr. 2
19-24 iulie '22
Our dearest blues brothers & sisters,
Nu vă lăsați distraşi de ideea că utilizarea biletelor achiziționate ȋncă din 2019 este un dezavantaj. Chiar din contră. Faptul că le-ați achiziționat anii trecuți, la un preț mai redus decât valoarea lor actuală şi ulterioară reprezintă un avantaj considerabil. La fel şi faptul că aveți daja asigurat accesul la cel mai fabulous festival al nostru de până acum şi poate cel mai fabulos pentru ceva timp de acum ȋnainte. Nu doar cel mai bun festival al nostru, ci unul dintre cele mai bune festivaluri de blues din România şi din Europa.

Accesul publicului va fi condiționat de normele în vigoare la data evenimentului.
Actualmente acestea prevăd: "Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; Organizatorul va asigura verificarea dovezilor medicale prezentate de fiecare participant, pentru îndeplinirea condițiilor de acces prevăzute mai sus. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol și de la verificarea in Registrul electronic de vaccinare."

La Spitalul Orăşenesc Brezoi se pot efectua teste rapide antigen certificate până la orele 20:00. Spitalul se afla la o distanța de 829 m de Summer Camp Brezoi. Prețul unei testări va fi maxim 40 lei. Mai multe detalii