Moonlight Breakfast | #PrimaDată la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 11 mai '18, ora 22:15
Vineri - 11 Mai - Moonlight Breakfast urcă pentru #PrimaDată pe scena Berăriei H. Vino să simți pe pielea ta un show #live complet cu una din puținele trupe românești care a cucerit scena internațională! Mai multe detalii

Moonlight Breakfast este "supranumită cea mai bună trupă de export a României" și în prezent numără 4 membri fantastici: Bazooka (producer), Christie (vocal), Adiță (guitar), Dana Rusanescu (visual artist). Încă de la debutul fulminant din anul 2011, trupa a reușit să câștige atenția publicului românesc și internațional printr-un mix de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz și Swing.

Acces: 8 PM | Show: 10:15 PM

Bilete:
60 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
30 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

IMPORTANT: 
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.