Main Sounds From ALAN FITZPATRICK, ALEX MINE, MIRROR STATE @ Lacul Tei

Lacul Tei, București
Str. Oltetului nr. 30, Sector 2
vineri, 28 august '15, ora 23:00
In ultimul weekend din August va dam intalnire pentru a incheia impreuna inca o vara plina de amintiri! Ne-am gandit ca cel mai bun loc pentru asta ar fi o locatie noua pentru noi, unde putem prinde impreuna un rasarit superb. Mai multe detalii

Tabloul nu poate fi complet decat cu un line-up potrivit. Pentru ca stim ca il asteptati de foarte mult timp, iata ca il aducem la pupitrul Main Sounds pe Alan Fitzpatrick! Cum v-am obisnuit vom avea si doua premiere! Direct din Italia vine Alex Mine, cel despre care au numai cuvinte de lauda Richie Hawtin, Adam Beyer, Carl Cox, Dubfire, Paco Osuna si multi altii. A doua premiera este una 100% romaneasca: Mirror State, un proiect la inceput de drum pe care speram sa-l indragiti la fel de mult ca si noi. Mircea Ivan si Ionut Vitan si-au unit fortele si vin cu un sound nou, iar pe 28 va asteapta la o prima intalnire in deschiderea evenimentului.

Alan Fitzpatrick

https://www.facebook.com/officialalanfitzpatrick

https://soundcloud.com/alanfitzpatrick

http://www.residentadvisor.net

 

Alex Mine

https://www.facebook.com/alexmineofficial
https://soundcloud.com/alexmineofficial
http://www.residentadvisor.net/dj/alexmine

Mirror State
https://www.facebook.com/pages/Mirror-State/1507648012829076
https://soundcloud.com/mirror-state-2


BILETE
Early bird - 20 lei (numar limitat)
At the door TBA


Start: 23:00
Locatie: Lacul Tei
Adresa: Str. Oltetului nr. 30 / Sector 2

INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA!

Info & Rezervari mese : 0773 73 89 78/ Ionut

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magazinul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.