Just another lie | #Supportyourlocalbands

Mojo Club, București
Strada Gabroveni 14
vineri, 19 aprilie '19, ora 21:00
Mojo & Supportyourlocalbands team up and start the underground series of concerts in which we bring you incredible underground bands from both Romania and other countries arround the world.
Mai multe detalii

We proudly introduce you to Just Another Lie [RO] who's going to have a massive show at Mojo this April.

Open act we will host Trupa Pleaca

Vineri, 19 aprilie 2019, trupa Just Another Lie revine în Mojo pentru un nou dezmăț muzical cu influențe reggae-lăutărești. Un show live cu muzică, umor și atmosferă.

După ce au făcut istorie în turneul lor prin Sri Lanka și Zanzibar se întorc în țară cu poftă de spectacol. George (voce, ukulele), Marius (bass), Cătălin (chitară), Sabin (chitară), Andrei (tobe), Georgian (saxofon) și Daniel (trompetă) vă așteaptă!

In deschidere Trupa Pleaca

Rezervari: 0737 220 220 (zilnic intre 12:00 si 20:00)

Ticket: 20 lei

Ticket + Merch: 40 lei

Daca nu reusiti sa ne contactati telefonic puteti si online http://mojomusic.ro/booking 

Atentie! Concertul incepe la ora 21:00.

#Informatii utile

*Rezervarea telefonica sau prin email nu va garanteaza locul la club.

*Ne rezervam dreptul de a va contacta ulterior in vederea confirmarii. Fiindca mesele sunt de minim 6 persoane - in cazul in care sunteti 1-2-3 persoane exista posibilitatea de a mai sta la masa cu alte persoane si veti avea nota comuna.

Locurile in zona de canapele sunt limitate. La epuizarea acestora se vor da locuri la tejghele sau in picioare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.