iubim 2Roti editia a IV a

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
27-29 mai '16
Dragi prieteni consumatori de libertate, iubitori de două roți! Free Riders are plăcerea să vă invite în perioada 27 - 29 Mai la cea de-a patra ediție iubim 2ROTI. Anul acesta, CLUB QUANTIC (Șos. Grozăvești, nr. 84, fost Ecran Club) va găzdui festivalul și v-am pregătit trei zile de distracție cu multă muzică bună, tradiționalele parade ale Motocicliștilor și Bicicliștilor, Drive Test, Cursuri de Pilotaj și de Prim Ajutor, Concursuri cu premii și multe alte surprize. Mai multe detalii

Și, ca să ne simțim cât mai bine, vă punem la dispoziție și o zonă de campare cu toate facilitățile.

Master of Ceremony este unicul, inegalabilul Cristian Hrubaru (Rock FM), responsabil de cuvinte, extrageri de premii și întreținerea bunei dispoziții.

De atmosferă se vor ocupa Cargo, Coma, Timpuri Noi, Trooper, Zob, Implant pentru Refuz, Roadkill Soda, Ska-Nk, Țapinarii, Fără Zahăr, Doar Atât, Calendar, Aristopaths, Ora Închiderii, Between Colors, The Purple Dandies, Arashai, Circu', Transilvania, Sticks and Stones, Destin Balcanic (festivalului i se vor mai alătura și alte trupe pe care le vom anunța în următoarea perioadă).

Pentru că ne-am gândit că distracția trebuie să fie continuă, Vineri 27 și Sâmbătă 28 rămânem la after party până târziu spre dimineață.
Vom reveni în curând cu detalii despre programul paradelor și al celor 3 zile de concerte. Așa că țineți aproape și urmăriți-ne pe www.iubim2roti.ro, facebook, pe pagina evenimentului.

Conduși de pasiune, uniți de două roți, pregătiți-vă așadar motocicletele, scuterele și bicicletele pentru Iubim2Roți 2016!

Vă așteptăm.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox TELEKOM si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.