Directia 5 @ Arenele Romane

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
joi, 24 septembrie '20, ora 21:00
Directia 5 canta la Arenele Romane in aer liber joi, pe 24 septembrie de la ora 21:00. Accesul se face incepand cu ora 20:00 pe 5 culoare. Va rugam sa pastrati distanta in momentul accesului si normele sanitare in vigoare. Randurile de scaune sunt puse in locatie la distanta de 2 metri. Softul iabilet.ro blocheaza automat 3 locuri stanga / dreapta atunci cand faceti o comanda pentru pastrarea distantarii sociale. Poti cumpara maxim 4 bilete. Va rugam sa veniti cu masca de protectie de acasa. Accesul fara masca de protectie este interzis. Se pun in vanzare doar 500 de bilete.

La minim 3 bilete cumparate, ai 20% discount Mai multe detalii

Cu mii de concerte la activ şi numeroase materiale discografice lansate, Direcţia 5 este o prezenţă consecventă şi foarte iubită pe scenele din România, încă din 1991. De la albumul de debut lansat în 1992, trecând prin perioada “Superstar” (1999), ce şi-a pus amprenta asupra tendinţelor muzicale ale vremii şi continuând cu mai recentele “Ambiental” (2006), “Emoţie” (2009) şi “Romantic” (2010), “Muzică, flori și poezie” (2019), Direcția 5 a spus şi continuă să spună nenumărate poveşti de viaţă şi iubire, prin versurile sale și prin interpretările live de excepție!

Biletele au urmatoarele preturi:

BEST SEATS - primele 50 de bilete
- BEST SEATS VIP - 169 lei
- BEST SEATS Categoria A - 139 lei
- BEST SEATS Categoria B - 119 lei

Presale

- VIP - 119 lei
- Categoria A - 99 lei
- Categoria B - 79 lei

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare bilete de 4% + TVA.

Un eveniment BestMusic.