H8 II Lansare de album "GRI" II Invitati : Sunet Fin

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
vineri, 12 februarie '16, ora 20:00
H8 lanseaza la cel de al treilea album din cariera, intitulat sugestiv „GRI”,dupa 6 ani de la ultimul material. Mai multe detalii


Pionieri ai hardcoreului in Romania, H8 a luat fiinta in Ploiesti in anul 1995, a sustinut pana in prezent numeroase concerte in tara si in strainatate, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton.
De-a lungul anilor, a impartit scena cu numeroase alte nume ale genului precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Slayer si Suicide Silence. In anul 2006, H8 a lansat albumul “Nimic nou”, urmat trei ani mai tarziu dematerialul “Printre voi”, ambele primite extrem de bine atat de fani cat si de critici.


https://www.facebook.com/HASOPTROMANIA
https://www.youtube.com/user/h8official

Trupa Sunet Fin a fost infiintata in septembrie 2014, componenta reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). CV-ul formatiei cuprinde deschiderea concertului DJ Babu si Rakaa Iriscience – Dilated Peoples, de pe 21 februarie 2015 din clubul Colectiv.


Cele mai noi infomatii despre activitatea trupei pot fi gasite pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/sunetfin


Sunet Fin a lansat videoclipul piesei “Sunet Fin“, al doilea material video al trupei. Piesa a fost produsa si orchestrata de membrii trupei, iar editarea, mixajul si masteringul ii apartin lui Benzen de la Cutover Studio.
Videoclipul a fost realizat in Bucuresti, fiind regizat și filmat de Razvan Ionescu – Osiris Film, care s-a ocupat si de montajul video. Ideea centrala a clipului este vizualizarea muzicii prin culoare și transmiterea vibratiilor muzicale de la trupa catre ascultator.

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.