Concert Vita de Vie

Fratelli Lounge & Club, Iasi
Strada Palas, Iași 700259
joi, 7 decembrie '17, ora 20:30
YES, guys! You've heard very well! VITA de VIE is gonna ROCK #Fratelli on 7th of December! Iiiii-haaaaaaaaa Mai multe detalii

V-am promis ca o data pe luna, JOI...noi, (ne)BUNII, ne facem de cap. Cu muzica live, rock si cu mult chef de viata adevarata. Asa ca Joi, 7 Decembrie, incepand cu 20:30, ne canta si ne incanta VITA de VIE si Dimitri's Bats ( in deschidere).

Planul?!
Strangem gasca nebuna, luam biletele si planuim sa facem frumos: traim fiecare moment cu mult spirit de libertate, muzica de calitate si gustul adevarat al distractiei. Rock it ON, babe!


Biletele sunt disponibile în avans pe www.iabilet.ro și costă :
=> 40 lei în pre-sale
=> 50 lei în seara evenimentului
=> 30 lei pentru studenti ( in pre-sale) si 40 lei in seara evenimentului - Preturi valabile doar cu dovada carnetului de student valabil, in seara evenimentului.

Bilete fizice:
Magazinele UMAN, Flanco, automatele ZebraPay precum și la Fratelli Lounge & Club : 0756.56.11.11.

Vița de Vie
Având noua materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit în cei peste 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România.
După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie,2016, cu Arenele Romane pline ochi, trupa si-a continuat starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, tot la Arenele Romane, lansand album Șase (+). În luna mai 2017 au lansat vdieoclipul si single-ul HAI HUI.

Ultimul videoclip si single – DUR DE-A DURA, este lansat in noiembrie 2017, cel de al doilea extras de pe viitorul album, Șase.
https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.