Concert Taxi

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
marți, 14 noiembrie '17, ora 22:00
Marți, 14 Noiembrie, ești invitat la un majoratul uneia din cele mai "iubibile" trupe din România: TAXI sărbătorește 18 ani de la înființare printr-un show memorabil în Orașul cu Chef de Viață! Un concert sincer, nonconformist, necenzurat. Atenție: limbaj licențios! Mai multe detalii

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă!

Bilete: 
30 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă

În ziua concertului prețurile vor fi de:
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
IMPORTANT: 

✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor. Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!
✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Rezervările se fac la:

- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro