Concert Need / Taine / MBP live in Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 11 octombrie '18
Progerii greci de la Need se reintorc in Bucuresti in cadrul turneului "Songs for freedom over Balkans 2018", dupa un show de neuitat in cadrul festivalului Soundart. Mai multe detalii

Acestora li se alatura veteranii de la TAINE, o trupa care nu mai necesita nici o prezentare pentru fanii genului prog-death. Intr-o componenta noua, acestia se pregatesc pentru lansarea urmatorului album de studio.

In deschidere avem onoarea de a avea alaturi tanara trupa MBP - Mihai Barbu Project. Trupa a luat nastere din initiativa lui Mihai Barbu in toamna anului 2017. Aceasta si-a creat propriul stil muzical prin imbinarea elementelor de progressive si ambient metal, reusind astfel sa aibe un sunet modern si complex.

NEED:
https://www.youtube.com/watch?v=NEt3O3vMogI

TAINE:
https://www.youtube.com/watch?v=vabYUXVgLEA

MBP:
https://www.youtube.com/watch?v=4ukPZIXw8Qo

══════════════

BILETE:

30 RON - presale
40 RON - in ziua concertului si la intrare

Joi, 11 octombrie 2018
Quantic Club
Bucuresti, Intrarea Grozavesti
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Bilete la concerte, spectacole, teatru si standup
Lider in ticketing electronic in Romania. Peste 1 milion de bilete vandute pe an la concerte, evenimente, teatru si standup
iabilet.ro

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.