Concert M.S @ Quantic Club

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
sâmbătă, 2 martie '19, ora 20:00
După o pauză de peste 1 an, trupa M.S. revine pe scena bucureșteană cu un concert de excepție la Quantic Club. Mai multe detalii

Iubitorii de heavy metal vor putea asculta piese de pe cele 4 albume M.S.realizate în perioada 2002 - 2017, și chiar unele compoziții M.S. mai vechi , hit-uri produse cu trupa Voltaj în anii '80.

O noutate reprezintă și sosirea în anul trecut a membrilor Cosmin Aionita-voce (ex. 9,7 Richter, SnakEyes-Spania), Marian Leusteanu-bas (ex. Monarchy) și Matei Cioca-chitara (ex. Metrock).

Quantic Club vă așteaptă la un concert de 2 ore cu rock, bere și voie bună împreună cu formația M.S.

M.S. website - https://www.msmetal.net/

YouTube M.S. - https://www.youtube.com/user/MSmetalnet/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.