Concert Implant Pentru Refuz si Negative Core Project

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 5 noiembrie '16, ora 20:30
Implant Pentru Refuz și Negative Core Project, vă invită la un spectacol care se adresează consumatorilor de muzică cu atitudine și mesaje ancorate în realitate. Mai multe detalii

Călătoria Implant Pentru Refuz a început în anul 1995. De atunci Implant Pentru Refuz a reușit să scoată 7 albume. Fiecare album reprezintă o treaptă evolutivă prin care a trecut trupa. Fiecare reușită, fiecare eșec, reprezintă pentru Implant Pentru Refuz o nouă piatră de fundație, un nou postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în intreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.
Anul 2015 a adus lansarea albumului “Cartography”, urmată de un turneu național de promovare și lansarea videoclipului “Nori de gând”.
2016 vine cu un nou videoclip pentru piesa “Seven Shades”, extrasă de pe albumul “Cartography”.
Supporting acts for: Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.
http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz

http://www.implantpentrurefuz.co

***
NEGATIVE CORE PROJECT
Cunoscuți inițial sub numele "TARANTULA", Negative Core Project au trecut prin numeroase transformări de-a lungul timpului ca stil și componență. În 2012 trupa a lansat primul album - "Spread the Disease", imediat după apariția primului videoclip oficial, "Psalm of Mockery", promovate printr-un turneu împreună cu “Eufobia” (BG) și “Soul Sacrifice” (TUR). Feedback-ul primit a fost pozitiv și trupa a deschis concertele Napalm Death (2011 – Wings Club), Brujeria (2012 – Silver Church) și Veil of Maya (2013 - Fabrica). Au urmat turnee alături de “Contradiction” (GER) “Drop out of Life” și “Innergrave” prin orașele din țară. În 2013 Negative Core Project au fost selectați în semifinalele “Wacken Open Air Metal Battle" din București, unde au împărțit scena cu alte trupe locale importante.

În aprilie 2015, Negative Core Project lansează al doilea material discografic - "Silence is Betrayal", urmat de un turneu de promovare în orasele din țară, alături de prietenii de la Cap de Craniu.
În 2016 au lansat videoclipul “inArticulate”, piesă extrasă de pe "Silence is Betrayal".
https://www.facebook.com/NegativeCoreProjectRO

https://www.youtube.com/user/NegativeCoreRO

***
Bilete (earlybird): 25 lei până pe 4 noiembrie, inclusiv.
30 lei la intrare, în seara evenimentului.


Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Beraria H, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.