Concert Fawkes, Behind Gates, Valak, As I Fall si T4

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
miercuri, 19 aprilie '17, ora 18:00
Pe 19 aprilie trupa Fawkes` organizeaza, impreuna cu Behind Gates, Valak, As I Fall si T4, un eveniment care aduce pe aceeasi scena trupe de diferita genuri. O seara plina de energie si de muzica buna. Mai multe detalii

FAWKES`
Fawkes` sunt o trupa de metal din bucuresti care lanseaza pe 19 aprilie cele doua single-uri numite PURGATORIUM si ORA 25. Activeaza de doi ani in underground-ul romanesc si prezinta muzica progresiva intr-o noua forma, combinand elemente de sludge, shoegaze si djent pentru a crea un metal original.
Membri:
Serban Hoitan- voce, chitara
Kirian Lavoisard- chitara bass
Cristi Florea- chitara
Serban Smaranda- tobe, percutie
Razvan Paun- pian, sintetizator

BEHIND GATES
Behind Gates este o trupa de melodic heavy metal, care a luat nastere in vara anului 2014. Formatia se caracterizeaza prin varietatea de genuri pe care le abordeaza; de la zona soft a rockului, la zona agresiva a metalului, Behind Gates este o formatie care nu se defineste neeaparat printr-un gen, ci mai degraba printr-un "sound".
Membri:
Nancu Elena- voce
Mateescu Vlad- chitara
Blana Alexandru- bas
Anton Mircea- tobe

VALAK
Valak sunt o trupa recenta de melodeath din bucuresti. Muzica lor este o manifestare a trairiilor fiecaruia, iar acest lucru le comfera un sound diferit.
Membri:
Tudor Nacu - Voce
Mhai Chelariu - Chitara
Avram Dimitrie - Chitara
Cristea Andrei - Chitara
Gales Andrei - Bass
Rares Stefan Rosu - Tobe

AS I FALL
"As i fall" sunt o trupa de metalcore care ativeaza pe scena metalului underground de mai bine de un an. Intamplarea a facut ca membrii trupei sa se intalneasca accidental la o bere, lucur ce a dus la formarea grupului.
Membri:
Claudiu Ene- lead guitar
Andrei Dragomir- rythm guitar
Criofu-Leca Cristian Nicolae- drums
Andrei Popa- bass guitar
Alex Iliescu ( Chuck)- vocals

T4
Trilogia celor 4, trupa a carui versuri imbina autoironia cu profunzimea, va concerta pentru a treia oara, in Quantic. Structura concertelor lor este atipica, bazandu-se pe momente in care interactioneaza cu publicul, si chiar si pe piese, si cu momentele de off-da-dome.
Membri:
Stefan Costache- voce
Cezar Octavian- vove
Andrei Popescu- instrumental

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.