Concert Dead Kennedys in Club Quantic (Open Air)

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
marți, 3 iulie '18, ora 18:30
Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie in Club Quantic in aer liber! Anuntat initial in fabrica, showul a fost sold out asa ca a trebuit mutat intr-o locatie mai mare. In deschidere vor canta Dead Ceausescus si Rock n Ghena. Biletele se vor gasi si la intrare. Mai multe detalii
Formata in San Francisco, California in 1978, trupa a fost unul dintre pionerii miscarii punk rock si prima trupa de hardcore americana care a avut un impact major in Marea Britanie. Versurile lor au in genere tenta poltica si satirizeaza personalitatile vremurilor dar si autoritatea in general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate in magazinele de muzica in anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio si un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generatiilor de peste 40 de ani! 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.
 
Aceastea costa dupa cum urmeaza
- presale - 85 lei
- la intrare - 100 lei 
 
Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM