Concert de lansare al noului album Kratos alături de cvintetul „Bella Musica”

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
vineri, 6 mai '16, ora 20:00
Trupa Kratos va concerta pentru prima dată alături de cvintetul de coarde „Bella Musica”. Acest spectacol marchează lansarea albumului „Arlechino”, semnat de binecunoscuta trupa românească de dark metal şi va avea loc pe data de 6 mai, în Club Fabrica, situat pe strada 11 iunie, numărul 50, în Bucureşti. Mai multe detalii

Formată în toamna anului 1996 de Daniel Dron, trupa Kratos a fost inclusă în genul gothic metal, fapt care a atras atenția ascultătorilor de muzică rock şi metal din țară, după ce a câştigat numeroase premii la festivaluri de gen din România.
Trupa a înregistrat în 1997 primul demo, intitulat „The Essence” şi apoi, în 1999 primul LP, „Looking Behind The Mirror…”, un material foarte bine primit de fanii genului.

Concertul de lansare din Club Fabrica va fi unul cu totul special, deoarece muzica metal va fi contopită cu muzica clasică. Este pentru prima dată când un grup românesc propune un astfel de show ascultătorilor, iar acest lucru se datorează dăruirii artistice şi talentului dovedit de cvintetul de coarde „Bella Musica”.

 

Cvintetul BELLA MUSICA
Cvintetul Bella Musica împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru muzica, de la preclasic la contemporan, abordând lucrări ale unor compozitorilori celebrii: Joseph Haydn, Antonio Vivaldi, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludwig van Beethoven, Antonin Dvorak, Bela Bartok, George Enescu.
Bella Musica are în repertoriu de asemenea și muzică de Jazz, pop,rock și muzică de film
În anul 2008, în cadrul Summit-ului NATO, Bella Musica a reprezentat România la Budapesta, printr-un recital din repertoriul românesc.


Pret bilet : 20 ron
Bilete pe www.bilet.ro si www.iabilet.ro
Parteneri: Asociatia ESCU, Bilet.ro, Sfera Décor, Insart & Events SRL
Parteneri media : Plus Communication, RTV, România Liberă

Bilete gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),   Magazinele IQBox si Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.