Concert Bucovina la Bucuresti

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
sâmbătă, 17 decembrie '16
Pe 17 decembrie, METALHEAD va invita la deja clasicul concert de sarbatori cu cea mai cea mai trupa romaneasca de metal, Bucovina. Bilete gasiti si la intrare ! Mai multe detalii

Bucovina vor sustine pe 17 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta vor avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Bucium, Tiarra si Untold Faith completeaza lineupul unui show de zile mari!

Bucium este o trupa romaneasca de folk, rock, ambiental, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce. Din sfera progresivului, Bucium transpune traditii, ritmuri si credinte populare intr-o nota contemporana, cu un show care include proiectii multimedia, ceea ce face ca aparitia lor "live" sa fie asimilata unui adevarat act muzical cultural.

Tiarra reuseste sa combine cu maiestrie elemente ale gothic metalului cu instrumente clasice, iar rezultatul final este un contrastul intre doua lumi muzicale, o antiteza din care izvorasc compozitii impletite cu influente doom, preogresive si simfonice.

Untold Faith este o formatie de progressive metal din Carei. Untold Faith activeaza in scena metalului romanesc de sase ani, timp in care a castigat numeroase premii precum locul I la Posada Rock 2015 si Locul I la Semifinala Wacken Metal Battle Romania 2014.

Pentru acest eveniment biletele sunt disponibile in format electronic pe www.iabilet.ro si in punctele retelei fizice iabilet : Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Online puteti plati cu cardul si prin Paypal. De asemenea, puteti achita pe factura Vodafone sau Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

In Presale biletele costa 45 de lei, iar in ziua concertului vor costa 50 de lei.

Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus