Concert Bucium

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 14 aprilie '18, ora 20:00
Trupa de folk-rock Bucium va canta pe 14 aprilie la Fabrica (strada 11 iunie, nr 50) in Bucuresti. Biletele pentru concert sunt disponibile in reteaua iabilet.ro si costa 25 de lei in avans si 30 de lei la intrare, in seara concertului. Mai multe detalii

 

Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană. Cel mai recent disc, Miorita, a fost lansat in toamna anului trecut si a beneficiat de un turneu national de promovare. Mioriţa este un album conceptual: există un erou și un fir epic, motiv pentru care materialul poate fi descoperit în totalitate doar la o ascultare cap-coadă, discul fiind creat fără nicio pauză între piese.

Bucium- Frunza verde foi marunte

https://www.youtube.com/watch?v=OoazwFB65SM 

 Toate materialele Bucium au rădăcini în mituri și legende, însă versurile și muzica sunt compoziții originale. Showurile live au un concept sincretic, muzica fiind sincronizată cu proiecții video special gândite sau mapping-uri spectaculoase.

Mai multe informatii despre Bucium gasiti pe:

http://www.bucium.com.ro/ 

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.