Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Alternosfera la Arenele Romane

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
vineri, 17 septembrie '21, ora 19:00
Biletele se mai gasesc doar la intrare.

Pe 17 septembrie 2021 Alternosfera revine la București cu un mare concert la Arenele Romane. Așa cum ne-am obișnuit deja, și acest eveniment va beneficia de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate, iar trupa va susține un program extins. In deschidere vor canta Roadkill Soda si Cosmos in Buzunar.

Bilete se pot gasi si la intrare

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării). Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Spard Team vor avea si un centru de testare rapida la intrare. Puteti cumpara teste rapide de pe iabilet.ro de aici si veni cu tichetul preplatit la centrul acestora. Mai multe detalii