Comedii cu Gorobete

Palatul National al Copiilor, București
Bd Tineretului 8-10
sâmbătă, 10 noiembrie '18, ora 20:00
Apărut întâi pe micul ecran, Ilie Gorobete, țăranul get-beget, hâtru, tradiționalist, este un personaj care a avut parte de mare popularitate dar, din păcate, televiziunea nu i-a oferit o viață prea lungă Mai multe detalii

Am hotărât să-l aducem din nou în fața publicului, de data aceasta pe scenă, împreună cu lumea satului românesc, o lume plină de haz și candoare. O suită de povestioare de un haz irezistibil. Pariul nostru pentru acest spectacol este un hohot de râs pe minut. Noi, cei de pe scenă, ne vom strădui să-l câștigăm.” Radu Gabriel 

De: Radu Gabriel

Regia și Scenariul: Radu Gabriel

Decor: Ioana Colceag

Cu: Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Gheorghe Ifrim, Maria Radu, Leonid Doni, Mihai Munteniță, Alina Suărășan, Anca Dinicu, Ionut Ciocia, Stefan Pavel, Vlad Dragulin si Aida Economu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.