Circle of love

Cinema Pro, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
joi, 23 februarie '17, ora 20:30
Un spectacol multimedia, cu muzică Depeche mode, care te poartă prin etapele vindecării unei suferințe din dragoste... Mai multe detalii

Circle of Love este o producție multimedia, un spectacol neconvențional, în care unele dintre cele mai cunoscute melodii Depeche Mode cântă sfârșitul unei povești de dragoste.


Relația, Negarea și Negocierea, Furia, Depresia, Excesul, Acceptarea și Speranța sunt așa-numitele "etape de doliu" prin care și tu ai trecut când ai pierdut pe cineva drag. Prin aceleași stadii trece și protagonistul, dragostea fiind simultan atât motivul căderii sale, cât și impulsul pentru a se ridica din nou.

Îmbinarea unui scurt-metraj cu muzica bandului live -într-un aranjament muzical propriu, care urmărește îndeaproape firul epic, sincronizarea perfectă dintre film și versuri, te prind într-un rollercoaster afectiv și te fac să fii parte din poveste.

Asta face Circle of Love o experieță unică, 80 de minute diferite de tot ce ai experimentat până acum în materie de spectacole.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.