Cargo – Mai aproape de voi

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
sâmbătă, 29 august, ora 19:00
CARGO, institutia hard rock si heavy metal de la Timisoara, trupa cu o istorie de peste 35 de ani, sapte albume de studio si nenumarate single-uri ramase in istoria rockului autohton, se intoarce la Quantic dupa aproape un an, pentru un recital MAI APROAPE DE VOI, sambata 29 august 2020. Mai multe detalii

Trupa timisoreana are o istorie tumultoasa, cu numeroase schimbari de componenta, accidente de motocicleta, dar si piese nemuritoare ramase pentru totdeauna in mentalul colectiv al publicului autohton, cele trei albume Cargo lansate in perioada nouazecista fiind adevarate colectii de hituri, piese ca ‚Batacanda’, ‚Clasa muncitoare’, ‚Calare pe motoare’ sau ‚Aproape de voi’ fiind fredonate timp de trei decenii de generatii succesive de ascultatori.

In prezent, componenta trupei Cargo ii include, alaturi de sufletul trupei si chitaristul membru fondator Adi Barar, pe carismaticul vocalist Adi ‚Baciu’ Igrisan, pe Tavi Pilan (tobe), pe recent repatriatul Alin Achim (bass) si pe Ionut Carja (clape).

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.